Aus im 1/8-Finale

Im 1/8-Finale des Mannschaftspokal des NSV ist der Schachverein Gifhorn knapp ausgeschieden. Ein 2:2 beim SK Bad Harzburg reichte aufgrund der Zweiwertung nicht.

>> zum Mannschaftspokal <<

Florian G. (Samstag, 31 Januar 2015 11:32)

Ist aber auch eine blöde Regelung, dass eine Mannschaft trotz 2:2 in die nächste Runde einziehen darf. Nächstes Jahr packen wir's dann aber mit dem Viertelfinaleinzug!

Monnie Schrom (Sonntag, 22 Januar 2017 17:17)

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?

Theola Bower (Dienstag, 24 Januar 2017 15:59)

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!